IRIS JARTELL


IMG_8421      IMG_9347
           

Jag heter Iris Jartell, är diplomerad hundinstruktör, och har jobbat heltid med hund sedan 2012.
Jag startade Lyckliga Jyckar i Trollhättan, träffade sedan min man Daniel i Vårgårda och flyttade mitt företag dit, där vi även startade upp vårt hundpensionat.
Vi hittade sommaren 2018 vår drömgård i Sollebrunn,
där vi nu bor och håller på att bygga upp vår verksamhet. Här finns alla de utrymmen (och mer därtill) som vi drömt om. Hittills har vi fått klart vår inomhushall, reception, hundbutik och givetvis vårt hundhotell. 
Nu väntar en grusparkering, nytt grus på gårdsplanen och en utomhusplan för kursverksamheten i vår och sommar.
 
Våra tre hundar är William och Julius, båda av rasen Keeshond, och en tjej vid namn Siri som är en schäfer.
William är en glad pensionär på 10 år, som tidigare tävlat tävlingslydnad och gått utbildning till Terapihund. Julius på 4 år är familjens clown och en renodlad familjehund.
Siri tog jag över som omplacering i April 2018, då var hon 16 månader. Hon har visat stort intresse för söket, och det hoppas jag kunna utveckla tillsammans med henne.

Det jag tycker mest om i mitt arbete som instruktör, är att se hund och ägare samarbeta och tillsammans nå ett gemensamt mål. Alla hundar och människor är individer, och jag tror på att varje människa och hund kan lyckas i sin träning - det gäller bara att hitta de rätta förutsättningarna och den rätta motivationen för varje enskilt ekipage!

Jag hoppas att jag får en chans att lära känna just dig och din hund!
// Iris


CAM03629